Thursday, January 6, 2011

sekolahku..i miss u Sek Raja Perempuan Taayah

sekarang dah 2011. Maknanya sudah 4 tahun aku meninggalkan bumi SERaTA yang tercinta.
Aku bukanlah pelajar yang baik masa dulu.. biasalah bila berada di alam remaja, kenakalan itu adalah perkara biasa..
jom tengok gambar ni..

Halaman sekolah masa aku masih kat sini

keadaan sekarang yang sudah berbeza

 
bangunan depan setelah di renovate


kalau pergi mana-mana, kitorang akan naik bas ni




istimewa untuk semua budak Taayah...
kalau korang nak tahu, aku da lama cari lagu sekolah tapi tak tahu nak download dari mana. Setelah godak2 web sekolah taayah, aku cari code2 yang ada, akhirnya aku jumpe..
nak ke???

Menuju keunggulan cita
Mengorak ke mahligai jaya
Semai tekad bersemangat
Semarak cita mencapai hasrat 

Menyemai akhlak mulia
Bertunas iman dan taqwa
Quran dan Sunnah Panduan
Sahsiah jadi teladan

Serikandi bersatu hati
Berganding dan ikrar janji
SERATA megah berdiri
Nukafihul Lil Majdi 2X 




kalau nak klik DI SINI, lepas tu, korang right click, then save as.
Selesai kan.. tapi aku sarankan korang guna Google Crome..
meh terima kasih kat aku..
 ok la.. selamat ea..
kalau da berjaya download sila komen kat sini, kalau tak berjaya pun bagitahu juga, kot2 aku boleh tolong..
babai....=)

5 comments:

  1. sekolah yang memang terkenal..
    heheeee

    ReplyDelete
  2. cantik sekolah. :)

    ReplyDelete
  3. bas tu dah kene jual dah... nk beli bas baru

    ReplyDelete

Lagu Sekolah Raja Perempuan Taayah,Ipoh